Välkommen till vår karriärsida

Vilka är Byggfakta?

Fördelat på fyra kontor i Sverige är vi ett skönt gäng med en härlig blandning av undersökare, säljare, marknadsförare, utvecklare, analytiker och massa andra "fixers and doers" - alla med kunden i fokus och vi gillar både högt i tak och högt tempo.

Hos oss på Byggfakta har du möjligheten att få vara med och ta din egen karriär till nya höjder och jobba med tjänster i världsklass.

Byggfakta är byggbranschens och den kommersiella hyresgästmarknadens Go-To Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd. Här ingår bl.a. varumärken som Byggfakta, Byggfakta DOCU, Sverige Bygger, Citymark och Husguiden, och kort sagt - vi förädlar och säljer händelsebaserad B2B-information inom sektorerna bygg, fastighet, sjuk- och behandlingsvård. Produkter och tjänster vi alla är riktigt stolta över och engagerade i!

Följ oss på LinkedIn

Avdelningar

Det bästa med att jobba här

Att dela dagarna med fantastiska kollegor som stöttar varandra för att uppnå hög kvalitet i arbetet och utvecklas som människa.

Carola Wiberg Undersökare

Att få arbeta tillsammans med våra härliga kunder och kreativa kollegor för att skräddarsy uppdrag utifrån kundens förutsättningar och behov. - Vilket leder till en rolig och utmanande vardag!

Madelene Westling Projektledare Marknadsföringstjänster

Att man utvecklas otroligt mycket som säljare. Vi har en säljcoach som varje dag gör allt för att du som säljare ska bli så bra som möjligt. Och det finns otroligt många olika sätt att nå sina mål på, du får verkligen vara den du är. Sist med inte minst är att gör man en bra månad så blir det alltid extra kul den 25:e.

Edwin Nilsson Säljare HusGuiden

Att verka inom den kommersiella fastighetsmarknaden med tjänster som på riktigt påverkar positivt.

Daniel Roos Chief Operations Officer (CityMark)

Kontakt med många människor och intressanta bygg- och fastighetsprojekt. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

Ville Bylin Research Manager

Löjtnantsgatan 9
827 32 Ljusdal Vägbeskrivning Se sida

Hudiksvall

Sjötullsgatan 10
824 50 Hudiksvall Vägbeskrivning Se sida

Stockholm

Svärdvägen 9
182 33 Danderyd Vägbeskrivning Se sida

Sveg

Kyrkogatan 7
842 32 Sveg Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Byggfakta?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor