Avdelning

Marknad

Connect

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbet på marknad

Som en av oss på marknadsavdelningen får du möjligheten att arbeta med det som är kul och det är hit du ska söka dig om du gillar att hålla full fart i ett kreativt, utvecklande, stimulerande och mångfasetterat uppdrag!

Det vi pysslar och pusslar med

Vi är navet för dialogen och relationen med kundmarknaden och ansvarar för tre huvudområden:

Marknadskommunikation för den svenska koncernens 11 varumärken, med ett konstant jonglerande av hemsidor, sociala medier, säljavdelningar och support-team, utskick, annonser, pressmeddelanden, artiklar, rapporter, mässor och mycket mera.

Marknadsföringstjänster där vi syr ihop marknads- och telemarketingkampanjer för att hjälpa våra kunder nå ut med sitt budskap, till rätt målgrupp, i rätt tid, på ett strategiskt och kommunikativt smart sätt. 

Martech där vi i samarbete med IT ansvarar för CRM-arbetet, kundundersökningar, marknadsanalyser och business intelligence.

Det bästa med att jobba här

Människorna och produkterna - och all magi som händer där emellan - stolt över engagemanget och nyttan i våra grymma tjänster!

Annica Jansson Marknadskoordinator

Att verksamheten ständigt utvecklas och växer. Det för med sig spännande utmaningar och möjligheter för mig, mina medarbetare - men också för våra kunder och partners. Vi har alltid varit och vi är "ett skönt gäng" så det är lätt att trivas.

Peter Åhs Marknadschef

Att få arbeta tillsammans med våra härliga kunder och kreativa kollegor för att skräddarsy uppdrag utifrån kundens förutsättningar och behov. - Vilket leder till en rolig och utmanande vardag!

Madelene Westling Projektledare Marknadsföringstjänster

Den nära kontakten med våra kunder och att vara spindeln i mitten och hålla ihop alla unika kunduppdrag.

Maria Lundén Projektkoordinator (CityMark)

Jobbar du redan på Byggfakta?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor