Avdelning

Undersök - Informationsinsamling

Connect

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbet som undersökare

Telefonen och datorn är de viktigaste arbetsredskapen i vår jakt efter oslagbar koll på byggprojekten och fastighetsbranschen. 


Arbetsplats och kultur

Som undersökare gör du dagligen marknadsundersökningar och följer upp byggprojekten för att ta reda på vem som bygger, vad, var, när och hur samt kartlägger den kommersiella fastighetsmarknaden för att matcha hyresgästernas behov med fastigheternas möjligheter. 

Din personlighet, förmåga att bygga relation och förklara nyttan för de byggherrar, projektledare, arkitekter, byggföretag, underentreprenörer, hyresgäster samt fastighetsägare du pratar med är avgörande för att lyckas.

Har du tålamod, är målmedveten samt kommunikativ och serviceinriktad kommer du lyckas som undersökare och trivas på jobbet!

Det bästa med att jobba här är

Dela dagarna med fantastiska kollegor som stöttar varandra för att uppnå hög kvalitet i arbetet och utvecklas som människa.

Carola Wiberg Undersökare

Utmaningen att ständigt utveckla processer och medarbetare i syfte att kartlägga byggbranschen och få information som ger största möjliga kundnytta.

Gerd Persson Coach Byggfakta, Ljusdal

Kontakt med många människor och intressanta bygg- och fastighetsprojekt. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

Ville Bylin Research Manager

Jobbar du redan på Byggfakta?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor