Avdelning

Försäljning

Jobbet som säljare

Arbetsplats och kultur

Det bästa med att jobba här

 • Att man utvecklas otroligt mycket som säljare. Vi har en säljcoach som varje dag gör allt för att du som säljare ska bli så bra som möjligt. Och det finns otroligt många olika sätt att nå sina mål på, du får verkligen vara den du är. Sist med inte minst är att gör man en bra månad så blir det alltid extra kul den 25:e.

  Edwin Nilsson

  Account Manager (CityMark)

 • Att arbeta tillsammans med ett härligt gäng och otroligt bra produkter. Där vi tillsammans jobbar målinriktat för att ta fram den absolut bästa lösningen för kunden.

  Caroline Weingberg

  Säljare (ByggfaktaDOCU)

 • Att verka inom den kommersiella fastighetsmarknaden med tjänster som på riktigt påverkar positivt.

  Daniel Roos

  Operativt ansvarig/försäljningschef (Property)

 • Att jobba med otroligt bra produkter och tjänster tillsammans med kompetenta och drivna kollegor gör vardagen på Byggfakta väldigt utvecklande.

  Jennie Helmersson

  Säljledare (Byggfakta)

 • Alla fantastiska kollegor! Vi står upp för varandra, lagkänslan är super och kan inte bli bättre. Det som verkligen stimulerar mig är att varje dag försöka finna nya möjligheter till utveckling.

  Örjan Eriksson

  Key Account Manager (CityMark)

 • Att vi är ett härligt prestigelöst team där alla hjälps åt oavsett utmaningens innehåll. CityMark äger en unik produkt/tjänst som känns oerhört spännande och tillfredställande att jobba med. Ett arbete som kräver nära relation med kunderna där man tillsammans driver affärerna framåt på lång sikt. Oerhört utvecklande och varierande tjänst som passar mig perfekt i andan av målfokuserad miljö. Mycket stolt att få vara en del av CityMark.

  Niclas Jonsson

  Key Account Manager

Jobbar du redan på Byggfakta?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@byggfakta.se