Avdelning

Försäljning

Connect

Jobbet som säljare

Hos oss får du jobba med b2b-försäljning inom bygg- och fastighetsbranschen med världsledande produkter och tjänster.


Vi har lång erfarenhet av att både driva försäljning och utveckla människor/säljare. Det spelar mindre roll om du är oerfaren inom yrket eller har lång erfarenhet utav försäljning, vi har behov alla typer av roller. Vi är mer än 50 medarbetare idag som jobbar med försäljning. Allt från Nysäljare, Account Managers till avancerad KAM-försäljning med ansvar över stora miljonkonton. Det inre drivet värderar vi högt. Känner du att jobba med försäljning hos Byggfakta känns spännande? Connecta gärna med oss så kan vi berätta mer om de olika roller som finns hos oss, samt att vi får en chans att lära känna dig lite bättre.

Arbetsplats och kultur

För att lyckas behöver du ha en inbyggd nyfikenhet och en ärlig vilja att verkligen sätta dig in i och förstå kundens situation, utmaningar och behov.

Även om du kan tjäna mycket bra som säljare hos oss, är den långsiktiga drivkraften att du känner att du verkligen hjälper kunden. Du finner glädje i att lära, förstå och skapa rätt lösningar för kunden. Samtidigt som du hjälper dina kunder att utvecklas så utvecklas även du själv.

Självklart får du som nyanställd säljare hos oss en bra introduktion och utbildning om såväl branschen, vår unika affärsinformation och de tjänster du ska sälja. Du får också stöd av säljledare, coach, säljchef, kollegor och experter internt. 

Med det sagt så är du ändå en person som på sikt ser till att ta reda på saker och hålla dig uppdaterad, drivet att vara nyfiken och förstå är för stort för att vänta. ”Det är det ingen som berättat för mig”, är ord du sällan tar i din mun. 

Det bästa med att jobba här

Att man utvecklas otroligt mycket som säljare. Vi har en säljcoach som varje dag gör allt för att du som säljare ska bli så bra som möjligt. Och det finns otroligt många olika sätt att nå sina mål på, du får verkligen vara den du är. Sist med inte minst är att gör man en bra månad så blir det alltid extra kul den 25:e.

Edwin Nilsson Account Manager (CityMark)

Att arbeta tillsammans med ett härligt gäng och otroligt bra produkter. Där vi tillsammans jobbar målinriktat för att ta fram den absolut bästa lösningen för kunden.

Caroline Weingberg Säljare (ByggfaktaDOCU)

Att verka inom den kommersiella fastighetsmarknaden med tjänster som på riktigt påverkar positivt.

Daniel Roos Operativt ansvarig/försäljningschef (CityMark)

Att jobba med otroligt bra produkter och tjänster tillsammans med kompetenta och drivna kollegor gör vardagen på Byggfakta väldigt utvecklande.

Jennie Helmersson Säljledare (Byggfakta)

Alla fantastiska kollegor! Vi står upp för varandra, lagkänslan är super och kan inte bli bättre. Det som verkligen stimulerar mig är att varje dag försöka finna nya möjligheter till utveckling.

Örjan Eriksson Key Account Manager (CityMark)

Jobbar du redan på Byggfakta?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor